Au fost momente speciale la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc. În cadrul unei ceremonii militare, comandorul inginer Ștefan-Daniel Cotigă a fost numit în funcția de comandant al instituției.

Comandorul a preluat oficial funcția de comandant al Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri după o perioadă de șapte luni în care a ocupat funcția cu împuternicire.

Totodată, în semn de apreciere a profesionalismului și pentru rezultatele obținute de-a lungul carierei, comandorului inginer doctor Ștefan-Daniel Cotigă i s-a oferit Emblema de onoare a Statului Major al Apărării.

Ceremonia de numire în funcția de comandant s-a desfășurat la sediul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” din Boboc, comuna Cochirleanca, într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile privind prevenirea infectării cu coronavirus.



Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” este unitatea militară de învățământ postliceal, subordonată Statului Major al Forțelor Aeriene

Are ca misiune formarea profesională, specializarea și perfecționarea maiștrilor militari și subofițerilor necesari Forțelor Aeriene Române precum și altor beneficiari, în vederea exploatării, întreținerii și reparării tehnicii și armamentului din dotare.

Instituția asigură totodată competențele de lideri ai structurilor de la baza carierei militare, echipă, grupă, echipaj.

Share:

administrator

Lasă un răspuns