Elliott Management, care a luat anul trecut o participație de 3,2 miliarde de dolari la AT&T T.N și a împins compania să vândă anumite active, a ieșit ea însăși din compania de telecomunicații și mass-media, potrivit unui dosar de reglementare de luni.

Fondul de acoperire cu sediul din New York și-a lichidat investiția atunci când a vândut 5 milioane de acțiuni în trimestrul care s-a încheiat pe 30 septembrie.

A cumpărat pentru prima dată acțiunile în trimestrul al treilea 2019, potrivit unei alte înregistrări.

Companiile de investiții trebuie să spună ce acțiuni din SUA dețin la sfârșitul fiecărui trimestru. În timp ce aceste depuneri sunt făcute cu întârziere, ele aduc adesea lumină asupra tendințelor investiționale care sunt atent urmărite de alți investitori.

Elliott, care investește 41 de miliarde de dolari și este cunoscut drept unul dintre cei mai ocupați activiști din lume, a criticat inițial AT&T pentru greșeli operaționale și strategia sa de preluare, precum și alegerea liderilor.

Dar, până când veteranul companiei, John Stankey, i-a succedat CEO-ului de multă vreme al AT&T, Randall Stephenson, în funcția de șef în iulie, Elliott venise la alegere.

Printre numeroasele sale investiții, Elliott nu a efectuat nicio modificare a acțiunii sale în eBay EBAY.O, o altă companie în care a făcut schimbări în 2019.

În dosar se arată că Elliott deținea 9,9 milioane de acțiuni la eBay chiar și după Jesse Cohn, partenerul care conduce Practica activismului american al lui Elliott a renunțat la conducere în septembrie.

Elliott a câștigat locul eBay în martie 2019. Starboard Value, un alt investitor activist influent, care a ajuns la un acord cu eBay la începutul anului 2019 și a reușit să ocupe un loc în consiliul de administrație al eBay, și-a vândut restul pachetului de acțiuni în cursul celui de-al treilea trimestru, arată un dosar.

Fondul speculativ a vândut 2.090.000 de acțiuni eBay, după ce a vândut deja trei sferturi din participația sa în al doilea trimestru, au arătat depunerile.

Citeste continuarea Elliott părăsește AT&T după ce a purtat o luptă în 2019; Tribordul iese din eBay

Share:

administrator

Lasă un răspuns