COS este onorat de a lucra în parteneriat cu Aid by Trade Foundation pentru a lansa o colecție certificată de The Good Cashmere Standard.

The Good Cashmere Standard înseamnă cașmir obtinut sustenabil de la fermele în care caprele sunt tratate în mod responsabil, mediul este protejat și sunt respectate condițiile de viață sociale, ecologice și economice ale fermierilor și familiilor acestora.

Deoarece creșterea popularității cașmirului a dus la probleme legate de supra-pășunare și un risc crescut de deșertificare, The Good Cashmere Standard se concentrează pe producția de cașmir care este 100% identificabil si localizabil în interiorul Mongoliei, China.

Alături de articolele de îmbrăcăminte The Good Cashmere Standard, COS lansează o editare a pieselor realizate folosind cașmir reciclat din propriul proces de producție. Folosind decupaje din articole de îmbrăcăminte produse anterior, fibrele lungi și de înaltă calitate sunt filate din nou cu fire virgine pentru a crea un fir nou, care este apoi utilizat pentru a realiza piesele. Reutilizarea cașmirului din lanțul de producție și aprovizionare existent al brandului face parte din ambiția de a închide bucla, de a maximiza circularitatea și de a minimiza risipa.

Francesca Lilley, COS Head of Sustenability a comentat; „Suntem atât de încântați să lansăm colecția noastră de cașmir identificabil. La COS credem că este crucial să ne asumăm responsabilitatea pentru întregul nostru lanț valoric și impactul acestuia. Suntem mândri să împărtășim acest lucru cu clienții noștri și că putem reutiliza cașmirul din procesul nostru de producție; arată cât de mult respect avem pentru această resursă valoroasă.”

Tina Stridde, Managing Director al Aid by Trade Foundation, a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm cu COS pentru a crea articole de îmbrăcăminte din cașmir sustenabil folosind noul nostru “The Good Cashmere Standard“.

În parteneriat cu COS, suntem dedicați producției de cașmir sustenabil din punct de vedere ecologic și responsabil din punct de vedere social.”

The post COS A LANSAT COLECȚIA CASHMERE FOLOSIND CAȘMIR IDENTIFICABIL ȘI RECICLAT appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns