Construcția grădiniței din Dorobanți a fost sistată. Contractul dintre finanțator, în speță Ministerul Educației, și constructor a fost reziliat, astfel că în acest moment șantierul este abandonat. Reprezentanții Primăriei caută soluții pentru salvarea de la degradare a ceea ce s-a construit până acum.

gradinita abandonata 1 gradinita abandonata 2

Veste proastă pentru părinții copiilor din cartierul Dorobanți. Construirea grădiniței de pe strada Ion Caraion a fost sistată din cauza faptului că fima care se ocupa de ridicarea ei a pierdut contractul. Mai exact, Ministerul Educației a reziliat contractul, iar constructorii au abandonat șantierul.

Acum reprezentanții Primăriei caută soluții pentru a salva ceea ce a fost construit până la acest moment. Având în vedere că nu a fost montat acoperișul, în această iarnă lucrarea se poate degrada.

Grădinița ridicată în special pentru copiii din Dorobanți ar fi trebuit să fie gata în toamna acestui an. Dacă lucrările vor fi reluate în primăvara anului viitor, sunt speranțe că în toamna anului 2021 preșcolarii vor putea intra în clase. (Mirela Copariu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns