A început operațiunea de frezare a șoselei de centură a municipiului, mai întâi pe sensul de mers de la Pădurea Crâng către Podul Mărăcineni. Utilajele se vor întoarce pe celălalt sens iar de mâine, va începe plombarea porțiunilor de carosabil frezate în prealabil. Lucrarea va fi terminată la finalul acestei săptămâni.

  Still1109_00001  Still1109_00000

Începând din această dimineață, circulația rutieră de pe Șoseaua Nordului se desfășoară mai anevoios.

A început operațiunea de frezare a asfaltului cu două utilaje mari, în vederea astupării tuturor gropilor și a șanțurilor de pe carosabil.

Ar trebui ca până la lăsarea serii, ambele sensuri de mers de pe Șoseaua Nordului, să fie frezate, pentru a putea începe operațiunea de plombare a porțiunilor decopertate.

Chiar dacă frezarea va continua și mâine, altă echipă de la Urbis, dotată cu utilaje specifice, va începe gudronarea și plombarea tot din zona pădurii Crâng, pe sensul către Fabrica de Bere.

Materialul rezultat din frezarea asfaltului va fi folosit pentru nivelarea acostamentului, pentru a-l aduce la înălțimea covorului asfaltic.

Șoseaua Nordului va fi terminată cel târziu vinerea viitoare iar circulația auto va putea să se desfășoare normal pe această cale rutieră care ocolește orașul, extrem de circulată, mai ales de camioane și tiruri.

(Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns