Demisie surprinzătoare din Consiliul Județean Buzău. Carmen Ichim, devenită consilier judeţean ales pe listele PSD-ProRomânia, a renunţat la mandat, alegând să-şi reia postul de comisar-şef la Garda de Mediu.

ichim mediuAbia intrată în politică, cu idei inovatoare,Carmen Ichim, fost prefect de Buzău, devenită consilier judeţean ales pe listele PSD-ProRomânia şi aspirantă la un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a renunţat la mandat, alegând să-şi reia postul de comisar-şef la Garda de Mediu.

Carmen Ichim s-a autosuspendat din postul de la Garda de Mediu când a decis să candideze. La începutul campaniei, reprezentanții Alinaței PSD – ProRomânia o anunțau pe Carmen Ichim ca viitor vicepreședinte la Consiliul Județean, dar şedinţa de nominalizare şi vot a întârziat, astfel că termenul de suspendare a expirat la începutul acestei săptămâni. Dacă nu revenea pe funcţie, Carmen Ichim risca să piardă șefia Gărzii de Mediu.

Contactată de jurnaliștii Campus TV, Carmen Ichim a confirmat faptul că a renunțat la mandatul de consilier județean și a ales să revină postul de comisar-şef la Garda de Mediu, iar de aici să lucreze în interesul buzoienilor. (Mirela Copariu)

Share:

administrator

Faci un comentariu sau dai un răspuns?