Cei zece elevi buzoieni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională clasează Buzău pe poziția a 16-a în topul județelor cu cele mai multe medii maxime. Nouă dintre ei vor deveni colegi în cadrul aceluiași liceu, Colegiul Național B.P. Hasdeu.

Trei dintre absolvenții de 10 sunt elevi ai Colegiului Național B.P. Hasdeu, alți trei sunt ai Școlii nr. 11, iar ceilalți provin din Școala nr. 1, Școala nr. 15, Școala „Vasile Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat și Liceul „Ștefan cel Mare” din Râmnicu Sărat.

Nicolae Cristian Macovei, din Colegiul Național B.P. Hasdeu, a trecut cu media 10 de Evaluarea Națională și va continua să învețe în aceeași instituție. A obținut anul acesta premiul III la Olimpiada Națională de Chimie.

Maria Ciobanu, din Colegiul B.P. Hasdeu, a absolvit clasele V-VIII cu 10 și dorește să rămână la Hasdeu, la Mate-Info. După absolvirea liceului vreau să studieze Arhitectura în străinătate.

Dan Ionuț Calcan, tot din Colegiul Hasdeu, a absolvit clasele V-VIII cu media 9,98 și dorește să rămână în Hasdeu, la profilul Științele Naturii.

Luca Pană, de la Școala nr. 1, a absolvit gimnaziul cu 10 și va merge la Liceul Internațional de Informatică din București, la o clasă de Mate-Info, unde admiterea se face pe baza rezultatelor la olimpiadele naționale. A obținut în 2017 medalia de aur la Olimpiada Națională de Matematică și medalia de argint în 2019.

Mara Miruna Răducan, de la Școala nr. 11, a terminat cu zece clasele V-VIII și dorește să studieze la Colegiul Hasdeu, la Mate-Info sau Științele Naturii.

Tot din Școala nr. 11 este și Alexandra Elena Moldoveanu, absolventă a claselor de gimnaziu cu media 10. Va merge la clasa de Biochimie din Colegiul Național B.P. Hasdeu, iar mai departe se vede la Medicină sau Farmacie.

Cel de-al treilea absolvent de zece din Școala 11 este Elena-Christiana Catrinoiu. Are media de absolvire 10 și dorește să facă liceul la profilul Mate-Info Bilingv, la Colegiul Hasdeu.

Andreea Radu, absolventă a Școlii numărul 15, a încheiat gimnaziul cu media 9,99, va merge tot la merg la Hasdeu, la Mate-Info intensiv Informatică. Visează să lucreze în domeniul IT după ce va urma facultatea de Automatică sau Politehnica.

Maria Spiță, din Liceul „Ștefan cel Mare” Râmnicu Sărat, are 10 media de absolvire a claselor V-VIII și se pregătește să învețe la Colegiul Hasdeu la Mate-Info Bilingv.

Râmniceanca Bianca Luminița Perian, de la Școala „V. Cristoforeanu”, a absolvit clasele V-VIII cu media 9,99 și vrea să meargă la Colegiul Hasdeu, la Mate-Info.

Share:

administrator

Lasă un răspuns