Misterul dispariției unei întregi recolte de varză de pe un teren agricol, din Buzău, a fost dezlegat după două săptămâni de la semnalarea întâmplării de către păgubită, o femeie de 60 de ani. Aceasta a constatat lipsa legumelor în dimineața de 22 octombrie.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au identificat principalii bănuiți de comiterea furtului de legume de pe un teren agricol.

Bănuiți de săvârșirea faptei sunt doi buzoieni, un bărbat în vârstă de 40 de ani și o femeie în vârstă de 41 de ani.

Polițiștii au stabilit c, în noaptea de 21 spre 22 octombrie, bănuiții ar fi sustras de pe un teren agricol de pe raza municipiului Buzău, aflat în proprietatea unei buzoience în vârstă de 60 de ani, aproximativ trei tone de varză.

Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 3.000 de lei. Față de bănuiți a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, iar polițiștii continuă cercetările.

Tot miercuri, polițiștii din Ziduri au identificat principalul bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință aflată pe raza localității Ghergheasa. Este vorba despre un localnic în vârstă de 56 de ani.

În ziua de 2 noiembrie, bănuitul ar fi profitat de faptul că persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 48 de ani, nu se afla la domiciliu și a sustras suma de aproximativ 600 de lei.

Față de bănuit a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, iar polițiștii continuă cercetările.

Share:

administrator

Lasă un răspuns