Un buzoian de 55 de ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan, deși era băut bine. Acesta a avariat două mașini, una în sensul giratoriu din zona Orizont, iar cealaltă, într-o benzinărie, unde oprise pentru a se împăca cu șoferul primei mașini acroșate. Bărbatul a vrut să fugă, însă a fost urmărit și prins de șoferii păgubiți, de la care a primit o corecție greu de uitat.

Amețit de aburii alcoolului, bărbatul aflat la volanul unui Citroen a lovit inițial un Mercedes, în giratoriul din dreptul cartierului Orizont. A oprit într-o benzinărie, pentru a se împăca cu șoferul primei mașini avariate.

Când s-a văzut înconjurat de mai mulți martori, șoferul de 55 de ani, care se știa și băut, s-a înfuriat și a pornit în trombă, lovind altă mașină parcată în incinta stației. Tentativa sa de a fugi s-a soldat cu un eșec, tinerii pornind imediat pe urmele sale.

Aceștia au reușit să-l oprească la coborârea de pe podul Mărăcineni. Aici, șoferul a dat piept cu furia păgubiților. În imaginile surprinse de martori se vede cum unul dintre bărbați îl trântește violent la pământ, în încercarea de a-l împiedica să fugă până la sosirea Poliției, iar victima începe să sângereze.

”Între conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Mărăcineni, un buzoian de 33 de ani și un tânăr de 26 de ani din București, a izbucnit un conflict în urma neînțelegerilor. Ajunși la fața locului, polițiștii au aplanat conflictul, persoanele implicate nu au dorit să formuleze plângere penală pentru infracțiunea de lovire”, spun reprezentanții IPJ Buzău.

Aparatul Dragger a indicat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.

Niciunul dintre șoferii implicați nu a depus plângere pentru loviri și alte violențe. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Share:

administrator

Lasă un răspuns