Toamna târzie și iarna vin la pachet cu vreme mohorâtă. Ploi dese și reci, brumă, lapoviță, ninisoare. Pentru că, așa e ciclul natural.

Nu îți face griji, părul tău poate arăta impecabil oricând,  chiar și în această perioadă, dau asigurări experții Wella Professionals.

            Dacă vrei să știi cum să procedezi ca să îți poți controla look-ul, iată câteva trucuri simple de la experții în hair styling pentru a face față umezelii!

            Află că cel mai tare secret al unei coafuri impecabile, chiar și în zilele gri de toamnă târzie și iarnă grea, este un mix imbatabil de produse de styling: fixativul Mistify Me de la Eimi alături de un styler fixativ. Cum le utilizezi ca la carte? Iată: ” de îndată ce te-ai coafat stylerul după placul inimii, pulverizează fixativul direct pe mâini și, apoi, presează-l pe păr cu ajutorul degetelor. Ulterior, presează fixativul zonele cheie afectate de umezeală și de electrizare: vârfuri, breton, creștet. Pasul următor? Folosește căldura restantă a stylerului pentru a calma alte fire rebele încă restante. Astfel, vei reuși să ții la distanță efectul de electrizare. Căldura sigilează cheratina firului de păr și oferă o protecție de durată.

             Un alt truc la care poți apela atunci când ploaia și-a făcut de cap în părul tău? Bobul fals. Cum îl creezi? Pas cu pas. Folosește fixativul Mistify Me și usucă părul cu foehnul doar în partea superioară. Explicația? Straturile din interior nu vor mai fi afectate de umezeală, așa că te poți concentra pe netezirea și finisarea secțiunii superioare pentru un refresh instant!

The post Părul tău poate arăta impecabil chiar și toamna appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns