Prima femeie viceprimar din istoria Primăriei Buzău, Oana Matache, și-a preluat funcția. Timp de patru ani, se va ocupa de trei domenii principale de activitate, nou înființate: Educație, Cultură și Relații Internaționale.

matache 2Aleasă de buzoieni consilier municipal, Oana Matache a devenit și viceprimar al Buzăului, încă de la prima ședință a CLM-ului, cu votul majoritar al colegilor din noul miniparlament al Municipiului.

Și-a preluat funcția de câteva zile și a început să se acomodeze, atât cu noul loc de muncă, dar și cu îndatoririle de viceprimar.

Oana s-a instalat deja în cabinetul de viceprimar, pe care își dorește să-l personalizeze puțin, pentru că aici își va desfășura o mare parte din mandatul de patru ani.

Domeniile de activitate principale de care se va ocupa prima femeie – viceprimar din istoria Primăriei Buzău sunt unele proaspăt înființate.

Primele contacte din domeniul relațiilor internaționale au avut deja loc, cu prilejul vizitei la Buzău a ambasadorilor europeni și a unor reprezentanți ai Comisiei Europene.

Psihologul Oana Matache are studii în managementul educațional, a absolvit Universitatea Sheffield din Anglia și Institutul Goethe din Germania și vorbește fluent engleza și germana. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns