În numai 24 de ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău au gestionat 32 de evenimente. Cea mai amplă intervenție a fost pe DN2 E85, unde un tir încărcat cu 22 tone de vin s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Luni seară, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, a fost solicitat să intervină pe DN2 E85, între localitățile Costești și Cioranca, în urma unui eveniment rutier.

Ajunși la locul evenimentului, au constatat că un tir încărcat cu 22 tone de vin se afla răsturnat în afara părții carosabile.

După recunoașterea la fața locului, aceștia nu au identificat victime, șoferul autoevacuându-se înaintea sosirii echipajului de pompieri.

Concomitent s-a dispus măsura decuplării bornelor bateriei pentru a evita un eventual incendiu, în condițiile în care existau mici scurgeri de carburanți. Misiunea s-a încheiat 30 de minute mai târziu, după înlăturarea tuturor posibilelor pericole.

În perioada 02.12.2020, ora 08.00 – 03.11.2020, ora 08.00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău, au gestionat 32 de evenimente.

Este vorba despre o misiune de stingere incendiu la care a participat Detașamentul de Pompieri Buzău, 19 de cazuri S.M.U.R.D. pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, opt activități de control/informare a populației, o recunoaștere la obiectiv ;i alte trei alte situații de urgență.

În această perioadă, pompierii continuă să asigure suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Buzău.

Share:

administrator

Lasă un răspuns