Elevii olimpici din judetul Buzău și profesorii lor îndrumători au fost premiați miercuri pentru performanță de către Consiliul Judetean Buzău. Este vorba despre 55 de elevi şi 35 cadre de didactice, care au reuşit să obțină premii la olimpiadele internationale şi naţionale, în decursul anului şcolar 2018 – 2019.

Şi-au dedicat timpul liber învăţatului sau pregătirii sportive, au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare, iar miercuri au fost premiaţi de Consiliul Judeţean pentru rezultatele obţinute.

Este cazul a 55 de elevi buzoieni care au obţinut premii la concursuri de nivel naţional şi internaţional şi au făcut cinste şcolilor din care provin.

Şi cadrele didactice au fost felicitate şi premiate pentru munca depusă împreună cu elevii. Valoarea recompensei a fost stabilită în funcţie de rezultatele obţinute de fiecare elev, de la 300 la 600 de lei.

Bugetul alocat festivității de miercuri s-a ridicat la 39.600 lei. Pe lângă sumele de bani, elevii merituoși vor fi recompensați și cu excursii în țară.

 

Share:

administrator

Lasă un răspuns