Organizația Județeană a PSD Buzău și-a depus candidaturile pentru Consiliul Județean, împreună cu membrii PRO România. Cap de listă este actualul președinte, Petre Emanoil Neagu, care este urmat de Carmen Ichim, de la Pro România, Adrian Petre și Romeo Lungu.

Pe lista comună a celor două partide care au ales să facă o alianță pentru alegerile locale de luna viitoare se află 40 de persoane, între care 29 sunt de la PSD și 11 de la PRO România.

La finalul depunerii listei cu candidaturi la Biroul Electoral Județean, Petre Emanoil Neagu, a declarat că în viitoru mandat se va axa pe accesarea unor proiecte cu finanțare de la Uniunea Europeană.

”Prioritatea zero este atragerea de fonduri europene pentru că indiferent cât de mari ar fi bugetele locale niciodată nu sunt îndestulătoare ca să putem să ne realizăm proiectele”, a spus Petre Emanoil Neagu.

La rândul ei, Carmen Ichim a declarat că noua alianță este una făcută în interesul cetățenilor, iar PRO România susține PSD pentru a crea un echilibru pe scena politică buzoiană și pentru a se continua proiectele începute.

Conform spuselor lui Petre Emanoil Neagu, în viitorul Consiliu Județean vor intra și șase-șapte aleși ai PRO România, în timp ce un post de vicepreședinte îi va reveni fostei șefe de la Casa Albă, Carmen Ichim. Celălalt post de vicepreședinte îi este deja rezervat lui Adrian Petre.

 

Share:

administrator

Lasă un răspuns