Potrivit Direcției de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 12 de cazuri noi de COVID-19,patru pacienți fiind testați și diagnosticati într-un laborator privat. Cei 12 pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 14 și 86 de ani. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate și două decese în rândul buzoienilor.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 83 de ani, rezidentă a Centrului de persoane vârstice din Râmnicu Sărat. A doua persoană decedată este o femeie de 62 de ani.

Pacienta fusese adusă, la Spitalul Județean din Buzău, cu grave probleme respiratorii. Femeia suferea de diabet zaharat de tip II.

Deoarece, în județul Buzău, toate paturile destinate internării bolnavilor cu Covid sunt ocupate, un număr de 34 de pacienți confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 2.574, 2067 de persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea 232 persoane se află în carantină, iar 253 de persoane, în izolare la domiciliu.

Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 93.

Share:

administrator

Lasă un răspuns