Consiliul Județean Buzău și Primăria Râmnicu Sărat au semnat astăzi un protocol de colaborare ce prevede realizarea în comun a cinci proiecte utile pentru cetățenii din oraș și județ.

Parteneriatul parafat la Râmnicu Sărat, intitulat „Alianța pentru Râmnic”, urmărește deschiderea cât mai rapidă a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, dar și noi demersuri pentru transformarea Spitalului CFR din Buzău în unitate suport Covid, astfel încât să fie degravat spitalul din Râmnic.

De asemenea, protocolul prevede susținerea financiară din partea Consiliului Județean pentru deschiderea la Râmnicu Sărat a unui centru de excelență dedicat elevilor cu performanțe la învățătură.

Nu în ultimul rând, parteneriatul vizează susținea financiară a sportului și culturii din Râmnicu Sărat, dar și identificarea sumei necesare pentru închiderea depozitului de deșeuri din municipiu.

La evenimentul de astăzi de la Râmnicu Sărat au fost prezenți, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, primarul Sorin Cârjan, Felix Rache, liderul organizației județene a PRO România, și Carmen Ichim, fost prefect al județului, propunerea PRO România pentru un post de vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău.

Share:

administrator

Lasă un răspuns