Pe 8 august, buzoienii sunt așteptați la inaugurarea extensiei complexului comercial Aurora și transformarea în Shopping City Buzău, un centru comercial cu un mix complet de retail & divertisment.

Sunt anunțate noi branduri, dintre care 20 în exclusivitate în oraș, pe o suprafață suplimentară de aproximativ 6.000 de metri pătrați.

Procesul de modernizare se desfășoară pe mai multe etape, vizând și o reașezare a mixului comercial în clădirea inițială. Întreg procesul de renovare va fi încheiat până la jumătatea anului 2020.

De joi, vizitatorii vor regăsi în continuare hipermarketul dar, cu preponderență, magazine specializate pe zona de servicii: telefonie mobilă, servicii bancare, magazine de bijuterii și o mică parte dintre magazinele de fashion.

Printre cele mai importante branduri ce vor fi prezente, în exclusivitate în oraș începând cu data de 8 august, în noul Shopping City Buzău se regăsesc: New Yorker, Altex, Penti, Benvenuti, Mat Fashion, Cărturești, Secuiana, Tezyo, Various Brands, Marrionaud, Office Shoes, CCC, Intersport, Cador și Tabac Xpress. Pe măsură ce și restul etapelor de modernizare se vor finaliza, acestora li se vor adăuga Sinsay, BSB, Tutti Cafe și Bigotti.

Un centru comercial cu și pentru buzoieni

Lucrările la noul Shopping City Buzău au debutat în octombrie 2018, iar șantierul a primit aportul a peste 400 de oameni, dintre care 30% forță de muncă locală. Odată cu inaugurarea extensiei, alte peste 120 de noi locuri de muncă vor fi create, prin intermediul magazinelor ce se vor deschide.

Noul centru comercial va însuma o suprafață totală de aproximativ 23.900 de metri pătrați, iar investiția în modernizare și extindere se ridică la peste 16 milioane de euro.

Oferte speciale la inaugurare

Extinderea Shopping City Buzău nu vine doar cu branduri noi, ci și cu oferte speciale, ce debutează încă din ziua inaugurării.

Astfel, din noua aripă a centrului comercial, pasionații de modă își pot achiziționa articole vestimentare de la:

New Yorker, cu o reducere de 20 de lei pentru cumpărături de 100 de lei sau de 40 de lei pentru cumpărături de 200 de lei

Secuiana, cu reduceri de ajung până la 50%

Victoria, cu 30% la colecția de zi pentru orice rochie de ocazie achiziționată

Penti, cu reduceri de până la 70% la costumele de baie, hainele și accesoriile de plajă, încălțăminte de la:

Benvenuti, cu reduceri de până la 69% la sute de articole

Deichmann, cu reduceri de până la 50% pentru perechi deja reduse

Tezyo, cu discounturi de până la 50%

CCC, cu 20% discount la toate produsele

De asemenea, electrocasnicele din oferta Altex vor avea prețuri speciale, în timp ce parfumurile și cosmeticele din portofoliul Marionnaud pot fi chiar și la jumătate de preț.

 

Share:

administrator

Lasă un răspuns