Nu peste mult timp, Municipalitatea va putea declara câștigătorul licitației pentru reabilitarea Bulevardului Unirii, Aleii Industriilor și străzii Transilvaniei. Pe bulevardul Unirii vor mai rămâne doar 740 de locuri de parcare. Parcările de reședință dintre blocuri vor fi reconfigurate și dotate cu sisteme de parcare etajate, care vor putea primi un număr dublu de mașini.

lucrari unirii 2 parcare 2

Municipalitatea așteaptă motivarea de la Curtea de Apel Ploiești pentru a desemna câștigătorul licitației pentru reabilitarea bulevardului Unirii, a străzii Transilvaniei și a Aleii Idustriilor.

Bulevardul Unirii va fi refăcut de la un capăt la celălalt și va avea o bandă separată pentru transportul în comun și piste de biciclete.

Numărul locurilor de parcare va fi redus drastic, în beneficiul traficului auto.

Drumarii de la Urbis au reluat lucrările pe Aleea Arinului, după ce au asfaltat aleile adiacente și au reamenajat locurile de parcare rezidențiale dintre blocuri.

Bulevardul Unirii va fi reconfigurat după modelul Căii Eroilor și va beneficia în plus de câte o bandă pe sens pentru transportul în comun.

De asemenea, cerul va fi eliberat de puzderia de cabluri aeriene, care vor fi coborâte în subteran. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns