Este vorba despre Școala Gimnazială nr. 1, unitate de învățământ în care desfășurarea cursurilor ”față în față” se suspendă pentru a treia oară de la debutul anului școlar din cauza îmbolnăvirilorde coronavirus.

De data aceasta, un cadru didactic care predă la mai multe clase a fost confirmat cu COVID-19. În aceste condiții, la propunerea conducerii școlii și a autorităților de sănătate publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență e decis suspendarea cursurilor cu prezența elevilor în bănci până la data de 5 noiembrie, inclusiv.

Și consiliul de administrație al Liceului cu Program Sportiv Buzău a decis intrarea în scenariul roșu, după înregistrarea celui de-al treilea caz de coronavirus în cadrul unității de învățământ. După confirmarea a doi elevi, ieri a fost diagnosticată cu COVID-19 și o profesoară care predă la mai multe clase. Astfel, s-a decis închiderea liceului.

În următoarele două săptămâni, elevii de laLiceul cu Program Sportiv Buzău vor învăța exclusiv în sistem online. De asemenea, antrenamentele din baza sportivă a unității de învățământ au fost suspendate, pe aceeași perioadă.

Share:

administrator

Lasă un răspuns