Brandul de lux Balmain a lansat o colectie de produse sportive de lux in colaborare cu Puma; campania o va avea ca imagine pe modelul Cara Delevingne; printre piesele vestimentare ale colectiei se gasesc si produse MADE IN ROMANIA.

Puma-Balmain Produs in Romania

Balmain va lansa noua colectie pe 22 noiembrie, iar campania celor doua branduri va promova dragostea si unitatea. Pentru imagine a fost angajat artistul video Philippa Price, iar fotograf a fost aleasa tot o femeie: Brianna Capozzi. Desi a avut un contract de exculsivitate cu Puma inca din 2016, Cara Delevingne este la prima lansare a unei colectii sportive.

In trecut, Balmain a facut echipa cu Nike atunci cand au lansat NikeLab x Olivier Rousteing: Colectia Football Nouveau. Prima mega colectie sport a aparut in 1984 – seria Air Jordan dezvoltata de Nike impreuna cu fosta legenda NBA- Michael Jordan. Conform Business Insider, Adidas si Prada vor colabora in vederea lansarii unei colectii de pantofi sport de lux in decembrie 2019, iar Dior se va uni cu Nike si vor lansa o linie de produse sportive incepand cu aprilie 2020.

View this post on Instagram

#Pradaforadidas @adidas @adidasoriginals. Coming soon. Link in bio.

A post shared by Prada (@prada) on

Heuritech anticipa intr-un articol scris in 2018 ca piata articolelor de imbracaminte sportiva va ajunge la 231,7 miliarde $ pana in 2024, avand o crestere anuala de 4,42%. Concluzia articolului publicat de Heuritech, responsabilitatea cresterii in notorietate a pantofilor de tip sneakers revine generatiei millenials. Astazi, o astfel de pereche a devenit intr-atat de cunoscuta incat ajunge la preturi comparabile cu cele ale pantofilor de lux. Tot BusinessInsider scrie ca pretul de achizitie al unei perechi de pantofi sport Air Jordan ajunge si la 500$, iar pentru perechile in editie limitata, pretul poate ajunge la 20.000$ – cat o masina noua.

The post Puma-Balmain – Colecție de lux cu ediție limitată MADE IN ROMANIA – costum de 7500€, pantaloni de 230€ appeared first on Business Express.

Share:

administrator

Lasă un răspuns