Cabina de duș conferă băii un aspect confortabil, deoarece materialul transparent arată ușor și nu reduce spațiul băii. Ușa și pereții despărțitori sunt creați din sticlă temperată și durabilă, deci nu va fi provocat niciun accident, dacă se va sparge accidental. Instalarea cabinei de duș în baia ta, poate fi un plus de lux. De asemenea, va adăuga valoare casei tale. Cabina de duș este o investiție excelentă și trebuie să o faci bine.

Atunci când alegi o cabină de duș, trebuie să ții cont de  dimensiunea băii. A avea o cabină de duș spațioasă este cea mai bună parte, însă trebuie să te asiguri că ai suficient spațiu.  Există o gamă foarte largă de astfel de produse în magazinul online goodbath.ro. De asemenea, fii atent la alegerea materialului care funcționează cel mai bine pentru baia ta. Decide stilul cabinei tale de duș, dar fii atent și la preț. Poți face dușul și mai luxos adăugându-i funcții, cum ar fi rafturi, muzică, iluminat, scaun, ventilație etc. Fii economic și alege cabine de duș care te ajută să economisești apa.

Paravan de duș

Un paravan de duș acoperă doar o parte a dușului sau căzii. Este potrivit pentru cei care fac un duș delicat, fără a stropi cu prea multă apă, precum și pentru cei care nu suportă spațiile închise. Paravanele de duș au cel mai adesea un profil care este atașat de perete și cădiță sau cadă. Există modificări sofisticate ale ecranului de baie, constând din mai multe părți. Cu ajutorul lor, poți îngrădi baia, de exemplu, de la capăt și parțial din lateral. Instalarea unui paravan într-o baie are o serie de avantaje: oferă în principal un confort deosebit în timpul dușului. 

Paravan de duș – Avantaje 

Un paravan de duș previne scurgerea apei din duș sau cadă pe podea și, la rândul său, protejează de situațiile neașteptate de alunecare la ieșirea din duș, extinde spațiul vizual al băii datorită structurii din sticlă. Opțiunile de personalizare îți permit să adaptezi paravanul la dimensiunea și stilul băii tale. Toate paravanele de duș sunt fabricate din sticlă securizată, care se fisurează fără margini ascuțite dacă sunt sparte din greșeală.

Cum se alege un paravan de duș?

Atunci când alegi un paravan de duș, primul element de care trebuie să ții cont este tipul de duș sau cadă în care va fi instalat și tipul de deschidere pe care îl dorești. Această alegere este influențată de distribuția băii tale și de spațiul disponibil. În ceea ce privește tipul de deschidere, dacă ai o baie mică și dorești să optimizezi spațiul, poți alege paravane glisante  sau panouri fixe. În funcție de forma și dimensiunea băii tale, poți alege un model standard sau poți alege o soluție individuală. În ceea ce privește varietatea de modele, poți alege între paravane de duș complet transparente care vor extinde vizual baia sau paravane din sticlă fumurii sau opace care oferă mai multă intimitate. În general, proiectanților le place să utilizeze partiții transparente în interiorul minimalist sau în băile mici. În spații mici, sticla transparentă este aproape invizibilă. Acest lucru face baia vizual mai mare.

Share:

administrator

Lasă un răspuns