Suntem optimiști, privim cu încredere și speranță spre viitor cu convingerea că #totulvafibine cât mai curând. Și chiar dacă încă mai traversăm o perioadă sensibilă, viața noastră continuă. De acasă, ori de la birou, nu ne putem abține din a ne face planuri.  Și chiar dacă nu sunt pe termen lung, e important să nu uităm cât de important este să avem grijă de noi și de sufletul nostru.

Sărbătorile de iarnă sunt după colț. Revelionul e atât de aproape…Preferi să îl petreci acasă, ori într-o locație  în care vei fi în deplină siguranță? Dacă ți-ai făcut curaj și te-ai hotărât ca sfârșitul anului 2020 să nu te prindă în pijamale, vino la Sovata, mai precis la Ensana Hotels. Ai oferte speciale pe toate gusturile, iar normele de igienă, siguranță și distanțare socială impuse de către autorități se respectă cu maximă strictețe. Vorbim despre sejururi pentru un Revelion mai calm și mai relaxat pentru toți cei care vor să marcheze festiv, dar liniștit Anul Nou, sau de un eveniment mai glam și strălucitor, pentru cei mai energici și neobosiți:

Hotel Brădet Sovata

            Tânjești după un Revelion special, distracție exclusivă și relaxare într-un cadru fabulous? Optează pentru pachetul Relax & Celebrate – Revelion Deluxe 2020-2021 la Sovata. Oferta este valabilă în perioada 29 decembrie 2020 – 02 ianuarie 2021, pentru minim 4 nopți în cameră dublă, deluxe, cu mic dejun și cină sub formă de bufet suedez. Vei avea la dispoziție:

  • welcome drink;
  • cină festivă de Revelion cu servire la farfurie în data de 31 decembrie în Margareta Ballroom cu muzică live, băuturi alese, open cocktail bar, focuri de artificii și photo booth;
  • brunch de prânz de tip bufet suedez asistat în data de 1 ianuarie;
  • cină festivă de Anul Nou în data de 1 ianuarie în Margareta Ballroom cu muzică live și open cocktail bar;
  • acces la centrul spa al hotelului în funcție de reglementările actuale ale autorităților privind prevenția Covid-19.

Preț: 580 euro/persoană

Hotel Ursina pentru un Revelion relaxant

Relax & Keep the Distance este propunerea Ensana Hotels în perioada 29 decembrie 2020 – 02 ianuarie 2021. Vorbim despre un sejur de 4 nopți în cameră doublă, standard, cu mic dejun și cină sub formă de bufet suedez.

Pachetul include următoarele beneficii:

  • 1 welcome drink
  • cină de Revelion bufet suedez asistat în data de 31 decembrie, cu muzică live ambientală, băuturi alese, open bar cu servire la masă. Cina începe la ora 18.00 și se termină cu focurile de artificii de la miezul nopții;
  • cină de Anul Nou bufet suedez asistat în data de 1 ianuarie până la ora 23.00, cu muzică ambientală și băuturi alese;
  • acces la centrul spa al hotelului în funcție de reglementările actuale ale autorităților privind prevenția Covid-19

Preț 370 euro/persoană

Este important de reținut, ambele locații Ensana Hotels respectă cu strictețe toate normele de igienă, siguranță și distanțare socială impuse de către autorități. Acestea vor primi oaspeți în proporție de 50% DIN CAPACITATEA DE CAZARE!

www.ensanahotels.com/ro

The post Petrece Revelionul în siguranță la Ensana Hotels din Sovata appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns