Zona în care au fost construite fostele cămine de nefamiliști de peste drum de Drăgaică nu a fost reparată niciodată până acum. De astăzi, drumarii de la Urbis au început pregătirile pentru asfaltarea aleilor. În final, vor fi reconfigurate și reabilitate și parcările rezidențiale dintre blocuri.

lucrari parcari asfaltare blocuri 2 lucrari parcari asfaltare blocuri

Nici nu au terminat bine cu lucrările de la pasarela de la Drăgaică, unde a fost înlocuit sistemul de iluminare nocturnă și au fost reparate trotuarele și parapeții, că drumarii de la Urbis au și deschis un alt șantier.

Este vorba despre zona de peste drum de Drăgaică, unde se află fostele cămine de nefamiliști, construite în secolul trecut și unde nu s-a intervenit niciodată de atunci la infrastructura rutieră..

În prima etapă va fi reabilitată aleea principală de acces, apoi, după rezolvarea unor probleme juridice și administrative, vor urma și aleile dintre blocuri, dar și parcările de reședință.

Posesorii de mijloace de transport auto care locuiesc în zonă, sunt rugați ca, între 26 octombrie și 6 noiembrie, să nu parcheze în zona de șantier în intervalul orar 7:30 și 18. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns