La alegerile locale din 27 septembrie 2020, buzoienii l-au preferat din nou în fruntea orașului pe Constantin Toma, care a fost ales cu peste 78 la sută din voturi. Astăzi, la ședința de constituire a noului Consiliu Local Municipal, primarul a depus jurământul în fața buzoienilor. În acest mandat, acesta își dorește să continue proiectele începute în mandatul anterior și să atragă câți mai mulți bani europeni pentru noi proiecte.

clm constituire 8 clm constituire 7

Reales ca primar cu un scor zdrobitor, Constantin Toma a depus astăzi jurământul de credință în fața buzoienilor.

După depunerea jurământului de credință față de buzoieni, primarul a primit și eșarfa tricoloră, care trebuie purtată la toate evenimentele oficiale.

Subprefectul Vasile Alecu l-a felicitat pentru realegere și i-a urat succes în noul mandat.

Și generalul Dragoș Iacob, comandantul Garnizoanei Buzău a promis tot sprijinul militarilor în înfăptuirea proiectelor de dezvoltare a Municipiului în care aceștia trăiesc, alături de familiile lor.

Prezent și în urmă cu patru ani la depunerea jurământului de primar în primul mandat, Înaltpreasfințitul Ciprian a fost prezent și la evenimentul de astăzi.

Ceremonia de constituire a noului CLM și de învestire a primarului pentru următorii 4 ani a fost încheiată de discursul emoționat al edilului șef.

Mulțumiri au fost adresate și tuturor celor care și-au adus aportul, alături de Primărie, la realizarea proiectelor de dezvoltare a orașului.

În final, primarul Toma nu a uitat că, fără sprijinul necondiționat al soției sale, viața de primar ar fi fost, poate, mult mai grea.

Cel mai probabil, la prima ședință a noului CLM, vor fi numiți și cei doi viceprimari, ajutoarele de nădejde ale edilului șef. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns