Cauti materiale de constructii în Județul Buzău? Apelează la o companie cu peste 28 de ani de experiență și peste 100 de angajați specializați în a satisface nevoile clienților și a le ușura munca.

Indiferent de tipul de construcție – industrial sau rezidențial – Noua Tei – Buzău este locul unde găsești tot ce ai nevoie. Produsele și serviciile oferite acoperă toate aspectele construcției și renovării clădirilor, caselor, camerelor și a grădinilor, inclusiv mobilier la comandă, ferestre și uși din PVC, blocuri modulare din beton, mixare vopsea și depozitare sigură a mărfurilor. Nouă Tei oferă soluții pentru toate cerințele.

În plus, Nouă Tei este o opțiune foarte bună dacă achiziționezi produsele prin SEAP – platforma de achiziții publice – fiind de ajutor pentru cei care fac achiziții pentru instituțiile de stat.

O gamă largă de materiale de construcții

De la var, ciment, bolțari, BCA, fier pentru construcții, beton, panouri sandwich și cărămizi, găsești toate produsele de care ai nevoie la Nouă Tei. Acestea sunt disponibile pe site-ul lor sau în magazinele fizice. 

Compania are un sistem foarte eficient pentru livrarea rapidă în Râmnicu Sărat și în orașele și județele apropiate: Focșani, județele Buzău, Vrancea, Brăila și Galați. Unele categorii de produse pot fi livrate și în alte zone ale țării. 

Sistemul de livrare e compus dintr-o flotă auto care deține autovehicule cu capacități de transport între 3,5 t, 10 t și 24 t, iar pentru marfa paletizată dispune de mașini dotate cu macara. 

Totodată, Nouă Tei este cel mai mare distribuitor de ciment din județul Buzău. 

Serviciile sunt adecvate atât pentru construcțiile industriale, cât și pentru cele civile, iar Nouă Tei oferă soluții inovatoare pentru optimizarea spațiului și sfaturi pentru mobilier, astfel încât amenajarea spațiilor mici să fie mai ușoară.

Vei avea curtea și grădina la care ai visat mereu

Pentru a-ți transforma curtea și grădina în ceea ce îți dorești, Nouă Tei oferă o gamă variată de rigole carosabile, tuburi cu talpă, pavaje, capace de gard, borduri, gazon, glafuri din marmură și multe altele. Nu rămâne decât să le combini astfel încât să dai viață imaginației tale! 

Tâmplăria din PVC – o alegere populară și practică

Ferestrele și ușile din PVC sunt o soluție modernă și frumoasă pentru locuința ta. Pe lângă aspectul estetic, acestea oferă confort termic și fonic, reducând pierderile de căldură și zgomotul exterior cu până la 70%.

Beton de calitate datorită utilizării propriei stații de betoane

Compania deține stație de betoane, acordând o atenție deosebită tehnologiei de fabricare și controlând frecvent conformitatea acestuia. Dorindu-și să ofere tot sprijinul necesar clienților, Nouă Tei asigură și servicii de pompare și transport beton. 

Asistență tehnică și consultanță specializată

Compania Nouă Tei este mereu alături de clienții săi, oferind asistență tehnică și consultanță specializată în materie de construcții și amenajări interioare și exterioare. Echipa lor de experți oferă sfaturi și soluții personalizate pentru fiecare proiect, luând în considerare nevoile și bugetul fiecărui client.

În concluzie, când intri pe https://nouatei.ro/ găsești un partener de încredere pentru orice proiect de construcție sau amenajare, oferind o gamă completă de produse și servicii, livrare rapidă și sigură, asistență tehnică și consultanță specializată. Cu o experiență de peste 28 de ani și o echipă de peste 100 de specialiști pregătiți, Nouă Tei este alegerea perfectă pentru oricine caută calitate, eficiență și profesionalism în construcții și amenajări.

Share:

administrator