Sa pui pe picioare o afacere in prezent nu e cea mai usoara misiune. Trebuie sa fii in tema legat de aspectele legale ale acestei actiuni, dar si vizavi de pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a putea duce  la bun sfarsit planul de a infiinta o firma. Atunci cand lucrurile par fara speranta din cauza hartogaraiei pe care o implica procesul, a drumurilor la diverse institutii, gandeste-te ca si altii au reusit. Perseverenta este cheia in acest sens, iar solutii se vor gasi atunci cand iti doresti cu adevarat sa reusesti. Un exemplu spre reusita este ajutorul specializat oferit de firme de profil, adica de societati care parcurg pentru tine pasii necesari infiintarii SRL-ului.

AxA Cont este un nume de rasunet pe aceasta nisa, despre care poti afla mai multe online, respectiv pe site-ul axacont.ro. Practic specialistii se ocupa de tot ceea ce inseamna infiintarea firmei, incepand de la intocmirea dosarului si depunerea actelor la diverse institutii si pana la ridicarea lor.

Pune baze durabile primei tale afaceri

Daca te afli la prima incercare de a infiinta o afacere, respectiv daca ai mai avut incercari esuate, atunci este cazul sa afli mai multe despre serviciile furnizate de AxA Cont. Procesul de infiintare firma Timisoara devine pe cat se poate de simplu. Nu trebuie decat sa furnizezi unui delegat al companiei 3 variante de denumire pentru societate, CI asociati, daca sunteti mai multi, si dovada sediului social – extrasul de carte funciara sau contractul de vanzare – cumparare. Mai simplu chiar, ai posibilitatea nici sa nu te deplasezi la sediul lor, ci pur si simplu sa le trimiti prin e-mail. Posta este de asemenea o optiune.

Ca sa afli detalii cu privire la preturile aferente acestui serviciu, intra in contact cu echipa AxA Cont. Cel mai simplu este sa completezi un formular de contact si vor reveni ei cu o oferta adaptata nevoilor tale.

Bineinteles, infiintarea propriu zisa a firmei este primul pas, unul de baza. Urmeaza apoi provocari la care trebuie sa raspunzi corespunzator daca vrei sa rezisti si, mai mult decat atat, sa iti duci afacerea pe aripile succesului.

E bine sa ai in vedere si alte servicii oferite de firme specializate ca cea mentionata. Ai mai multa siguranta asupra lucrurilor atunci cand beneficiezi de consultanta din partea unor experti in contabilitate, marketing, de consultanta fiscala, de servicii IT, consiliere, dar si cand esti pus in tema cu privire la legislatia in vigoare specifica domeniului de activitate al afacerii tale.

Totul este mai simplu pentru tine astfel, ceea ce inseamna ca ai mai mult timp la dispozitie pentru a te focusa asupra viitorului afacerii tale, de a face planuri eficiente pe partea de dezvoltare a business-ului.

Descopera si alte motive pentru care sa iei in considerare o colaborare cu AxA Cont, accesand pagina lor oficiala: axacont.ro.

Share:

administrator