Vine toamna, vine iarna, ziua scade, noaptea creste, iar iluminatul exterior devine din ce in ce mai important pentru casa si gradina ta. Iluminatul exterior este un detaliu important indiferent de anotimp, dar in perioada in care zilele sunt scurte devine o necesitate absoluta.

In absenta iluminatului exterior, din gradina si din jurul casei, o parte din activitatea de afara, cand inca temperaturile sunt confortabile, nu se mai poate desfasura. In plus daca vei asigura casei si gradinii tale o buna iluminare vei creste si gradul de siguranta al casei si al proprietatii tale.

De asemenea, un iluminat reusit nu trebuie sa se observe, sa atraga atentia asupra lui, el trebuie sa puna in valoare decorul, sa creeze un ambient placut. Si pentru ca alegerea corpurilor de iluminat este decisiva in decorarea si ambientarea gradinii, iata cateva idei de iluminat gradina atat toamna cat si in celelate anotimpuri ale anului.

Proiectoare

Daca locuiesti la casa, cu siguranta vrei sa te bucuri de o curte bine iluminata pe timp de seara si noapte. Stim ca pentru asta ai nevoie de corpuri de iluminat de calitate, puternice, asa ca Magazin-non-stop.ro iti pune la dispozitie proiectoare LED de cea mai buna calitate. Iti ofera solutii performante, dar care pot fi cu usurinta integrate in spatiul curtii sau gradinii tale. 

Fie ca ai o curte cu multe decoratiuni, fie ca ai optat pentru o varianta caracterizata de discretie, in oferta lor poti gasi variantele potrivite de proiectoare. Nu omit nici aspectul consumului de energie si iti ofera variante foarte performante de proiectoare cu senzor si proiectoare solare. Acestea au un mod de functionare economic si nu vor face risipa de energie atunci cand nu este nevoie. 

Lampi solare

Lampile solare sunt acele lampi ultra practice si usor de instalat, care nu necesita conectare la o sursa de curent si a caror alimentare se realizeaza facil si in tot timpul anului, prin intermediul soarelui. Avand avantajul major al incarcarii solare, aceste lampi sunt alegerea perfecta pentru orice spatiu exterior, fie ca vorbim de curti de mici sau mari dimensiuni, gradini, terase, peluze, balcoane. 

Pentru ca multe dintre modelele lampilor solare fabricate azi sunt, totodata, o sursa ecologica de iluminat, ele sunt prima optiune a celor care au un comportament responsabil fata de mediu. De retinut si ca multe dintre modelele actuale sunt dotate cu senzor de miscare, ceea ce le face foarte utile pe timpul noptii, atunci cand te afli in preajma lor. 

Modele de lampi solare calitative si accesibile la pret vei gasi pe magazin-non-stop.ro

Aplice si plafoniere

Potrivite pentru terasele si balcoanele acoperite, acolo unde plafonierele pot fi foarte bine instalate, dar si pentru cele care nu beneficiaza de acoperis, in care aplicele se pot amplasa perfect pe peretii laterali. 

Aplicele si plafonierele sunt unele dintre cele mai atractive surse de iluminat exterior. Ele vin in forme diverse si au posibilitatea de a se monta atat de specialisti, cat si de posesorii terasei, fiind o solutie la indemana pentru a aduce lumina dorita in acest spatiu exterior. Pentru ca sunt destinate zonei din afara casei, aceste corpuri de iluminat au rol practic, dar si estetic, sunt realizate din materiale durabile, de calitate ridicata, care sa faca fata schimbarilor de temperatura si intemperiilor specifice toamnei.

Alege cu atentie zonele din curte de care esti mandru si pe care vrei sa le evidentiezi pe timpul noptii, dar si pe cele care necesita o iluminare suplimentara, pentru siguranta. Dupa ce ai stabilit acest lucru, poti trece la cel mai important pas, acela de a comanda corpurile de iluminat pentru exterior de care ai nevoie. In final, gradina ta va arata splendid, iar tu iti vei gasi linistea si zambetul, privind curtea iluminata corespunzator.

Share:

administrator